CNN: Trump, drejt procedurave për shkarkim – A2

CNN: Trump, drejt procedurave për shkarkim

I ashtuquajturi “Impeachment” i Presidentit amerikan Donald Trump duket më shumë se thjeshtë një mundësi teorike. CNN, në një analizë, shkruan se Demokratët do të nisin një hetim për “abuzim me pushtetin” që shumë thjeshtë mund të transformohet në një proces serioz me kërkesa të mëdha për dokumente nga qeveria Trump, familja dhe perandoria e tij e pasurive të patundshme.