Çoi Shqipërinë në majën e botës, Abakarov: Ishte vetëm fillimi

Publikuar më: 22/9/2022, ora 15:44

Çoi Shqipërinë në majën e botës, Abakarov: Ishte vetëm fillimi

Publikuar më: 22/9/2022, ora 15:44

“Në Rusi ka konkurrencë mjaft të madhe në sportin e mundjes. Na kontaktoi presidenti i Federatës Shqiptare të Mundjes, Sahit Prizreni dhe nuk u menduam dy herë, por ramë dakord me këtë propozim. Ndihma nga presidenti ishte e madhe, pasi morëm pasaportën dhe nënshtetësinë shqiptare. Presidenti na ka ndihmuar në çdo drejtim pa u kursyer”. Kështu u shpreh në një intervistë për A2 CNN kampioni i botës në mundje Zelimkhan Abakarov, i cili rrëfeu ndër të tjera sesi vendosi të përfaqësojë vendin tonë, duke qenë se është nga Çeçenia.

Çoi Shqipërinë në majën e botës, Abakarov: Ishte vetëm fillimi

Publikuar më: 22/9/2022, ora 15:44

“Në Rusi ka konkurrencë mjaft të madhe në sportin e mundjes. Na kontaktoi presidenti i Federatës Shqiptare të Mundjes, Sahit Prizreni dhe nuk u menduam dy herë, por ramë dakord me këtë propozim. Ndihma nga presidenti ishte e madhe, pasi morëm pasaportën dhe nënshtetësinë shqiptare. Presidenti na ka ndihmuar në çdo drejtim pa u kursyer”. Kështu u shpreh në një intervistë për A2 CNN kampioni i botës në mundje Zelimkhan Abakarov, i cili rrëfeu ndër të tjera sesi vendosi të përfaqësojë vendin tonë, duke qenë se është nga Çeçenia.