Çollaku: Balili ka bërë marrëveshje, jo me qeverinë shqiptare

Pse ishte kaq i vështirë arrestimi i Klemend Balilit? A është ai vërtet Eskobari i Ballkanit dhe çfarë e bindi të dorëzohej? Gazetari Basir Çollaku, i ftuar në “A2 Debat” beson se Balili nuk vendosi krejt papritur të dorëzohej, por duhet të ketë arritur një marrëveshje, dhe kjo jo me autoritetet shqiptare.