Conference League, ceremoni e posaçme në prezantimin e trofeut

Përditësuar më: 24/5/2022, ora 13:15

Conference League, ceremoni e posaçme në prezantimin e trofeut

Përditësuar më: 24/5/2022, ora 13:15

Gazetari Erald Kodhelaj nga sheshi Skënderbej ndjek hap pas hapi ceremoninë e dedikuar finales së Conference League midis Romës dhe Feyenoord, duke dhënë informacionet e fundit për organizimin.

Conference League, ceremoni e posaçme në prezantimin e trofeut

Përditësuar më: 24/5/2022, ora 13:15

Gazetari Erald Kodhelaj nga sheshi Skënderbej ndjek hap pas hapi ceremoninë e dedikuar finales së Conference League midis Romës dhe Feyenoord, duke dhënë informacionet e fundit për organizimin.