Covid-19 dhe gripi sezonal, OBSH në Shqipëri: Të vaksinohen të gjitha kategoritë e rrezikuara

Publikuar më: 4/11/2021, ora 14:52

Covid-19 dhe gripi sezonal, OBSH në Shqipëri: Të vaksinohen të gjitha kategoritë e rrezikuara

Publikuar më: 4/11/2021, ora 14:52

Covid-19 dhe gripi sezonal mund të sjellin pandemi të dyfishtë. Të moshuarit mbi 65 vjeç, gratë shtatzëna, personat me sëmundje kronike, fëmijët nën 5 vjeç dhe sidomos punonjësit e kujdesit shëndetësor janë edhe grupet që mbartin rrezikun më të madh.

Covid-19 dhe gripi sezonal, OBSH në Shqipëri: Të vaksinohen të gjitha kategoritë e rrezikuara

Publikuar më: 4/11/2021, ora 14:52

Covid-19 dhe gripi sezonal mund të sjellin pandemi të dyfishtë. Të moshuarit mbi 65 vjeç, gratë shtatzëna, personat me sëmundje kronike, fëmijët nën 5 vjeç dhe sidomos punonjësit e kujdesit shëndetësor janë edhe grupet që mbartin rrezikun më të madh.