Covid-19 dhe kriza ekonomike, leksioni i industrisë së filmave për të rritur

Pandemia e koronavirusit solli pjesën më të madhe të industrisë së argëtimit në një ndalesë të papritur, pothuajse brenda natës, ndërsa prodhimet televizive dhe ato të filmit janë ende duke luftuar në baze të protokolleve për të parandaluar infeksionin. Por një sektor është i pajisur më mirë se të tjerët, për shkak të historisë së tij të trajtimit të sëmundjeve ngjitëse. Kur shpertheu epidemia e HIV AIDS në vitet 1990, industria e pornografisë vendosi një kornizë protokollesh për të përballuar infeksionet e virusit dhe për të mbrojtur performuesit.