Covid-19 dhe vaksinat, “luftë” numrash dhe teorish, kush të vaksinohet i pari

Epidemiologu Taulant Muka deklaron se gjetja e dozave të mjafueshme për të arritur imunitetin e tufës në vend, do të kërkojë kohë pasi lufta për vaksina është e madhe. Ndërkaq, deklaratën e kryeministrit Rama për vaksinimin me prioritet të atyre që konsiderohen si personalitete, Muka e sheh si diçka që nuk promovuar pasi jeta është e shtrenjtë për këdo.