Covid-19 e kanabis legal, debati për rastet e paqëndrueshme dhe projektin e qeverisë

Mjeku kardiolog Petrit Vargu ishte i ftuar në Ditarin e mbrëmjes në A2 ku foli për situatën e pandemisë në vendin tonë dhe propozimin për legalizimin e kanabisit për qëllime mjekësore.