Covid-19 krijoi kushtet për zhvillimin e ndërmarrjeve “Start-up”, por mungon mbështetja

Covid-19 krijoi kushte dhe mundësi për zhvillimin e sipërmarrjeve të reja inovatore, të njohura si Start-Up. Megjithëse vlerësohen si mundësi e mirë ekonomike, pjesa më e madhe e Start-Upeve në Shqipëri dështojnë. Disa ngecin në “fazën e idesë” ndërsa të tjera në zhvillim e sipër, për shkak edhe të mungesës së mbështetjes me fonde.