Covid-19 mbyll dyert e Bashkisë së Vlorës, nuk funksionon as online

Bashkia e Vlorës mbyll dyert dhe ndërpret shërbimin për qytetarët. Rasti i një punonjëse të administratës së bashkisë me Covid-19 ka sjellë mbylljen e këtij institucioni, ndërkohe që duket se mungon edhe shërbimi online.