Covid-19 mes nesh, 40% e të testuarve dalin pozitivë

Publikuar më: 14/9/2023, ora 15:56

Covid-19 mes nesh, 40% e të testuarve dalin pozitivë

Publikuar më: 14/9/2023, ora 15:56

Ardhja e shume turisteve te huaj ka shtuar rastet me koronavirus ne qarkullim. Vjeshta ka nisur me testime te shtuara per shkak te pozitivitetit te larte. Megjithate mjeket thone se nuk ka asgje per t’u shqetesuar. Shenjat jane te lehta dhe zgjasin 4-5 dite

Covid-19 mes nesh, 40% e të testuarve dalin pozitivë

Publikuar më: 14/9/2023, ora 15:56

Ardhja e shume turisteve te huaj ka shtuar rastet me koronavirus ne qarkullim. Vjeshta ka nisur me testime te shtuara per shkak te pozitivitetit te larte. Megjithate mjeket thone se nuk ka asgje per t’u shqetesuar. Shenjat jane te lehta dhe zgjasin 4-5 dite