Covid-19 në botë, mbi 20.5 milionë infektime, në SHBA 1500 viktima në 24 orë

Mbi 20.5 milionë njerëz janë prekur nga Covid-19 në të gjithë botën. Ndërkaq, sipas të dhënave të përditësuara të universitetit Johns Hopkins, që prej fillimit të pandemisë, numërohen gjithashtu mbi 747 mijë jetë të humbura dhe rreth 12 milionë 700 të shëruar nga koronavirusi.