Covid-19 në botë, mbi 700 mijë viktima, përhapje e frikshme në SHBA

Mbi 700 mijë vetë kanë humbur jetën nga Covid-19 që prej shpërthimit të pandemisë, sipas të dhënave të fundit të universitetit “Johns Hopkins”.

Shtetet e Bashkuara mbeten vendi më i prekur, me mbi 156 mijë humbje jetësh, të ndjekura nga Brazili, Meksika, Britania e Madhe dhe India.