Covid-19 në botë, mbi 900 mijë viktima, Franca: Mund të kthehet izolimi

Mbi 900 mijë vetë kanë humbur jetën si pasojë e koronavirusit në të gjithë botën, ndërsa të prekurit po i afrohen 28 milionëshit.

Shtetet e Bashkuara vijojnë të kryesojnë listën me mbi 6 milionë infektime të konfirmuara dhe rreth 190 mijë viktima.