Covid-19 në Durrës, pandemia dikton rritjen e numrit të policëve

Bashkia Durrës dhe Shijak numëron rreth 435 persona të karantinuar, si persona të dyshuar dhe të infektuar nga Covid 19, ndërsa në rang qarku numërohen rreth 951 persona të infektuar që nga nisja e pandemisë.