Covid-19 në Europë, Spanja, i pari vend me mbi 500 mijë infektime

Spanja u bë vendi i pare në Europën Perëndimor që regjistron 500 mijë infektime me Covid-19, pasi një vale të re rastesh që koincidoi me rihapjen e shkollave këtë javë dhe heqjen e kufizimeve në muajin qershor.