Covid-19 në Kukës, dasmat dhe ceremonitë mortore përhapin virusin

Kukësi vijon të jetë me një situatë të shtuar të rasteve pozitive me COVID-19, krahasuar kjo edhe me numrin e popullsisë. Që prej muajit korrik, në këtë qytet janë shënuar rritje të vazhdueshme dhe thuajse të përditshme të të infektuarve me virusin korona, me një tendencë rritje edhe tek moshat e reja dhe ato të mesme.