Covid-19 rikthen frikën, rritje e infektimeve të reja në Ballkan, Europë e më gjerë

Publikuar më: 29/6/2022, ora 16:34

Covid-19 rikthen frikën, rritje e infektimeve të reja në Ballkan, Europë e më gjerë

Publikuar më: 29/6/2022, ora 16:34

Dy nënvariantet e reja të Omicron, B.A 4 dhe 5, po rikthejnë pasiguritë e përhapin frikë në Ballkanin Perëndimor, Europë e më gjerë. Në vend, vetëm në javën e fundit janë regjistruar më shumë se 2 000 infektime të reja, me shifra në rritje që po kapin rekorde të harruara prej disa muajsh.

Covid-19 rikthen frikën, rritje e infektimeve të reja në Ballkan, Europë e më gjerë

Publikuar më: 29/6/2022, ora 16:34

Dy nënvariantet e reja të Omicron, B.A 4 dhe 5, po rikthejnë pasiguritë e përhapin frikë në Ballkanin Perëndimor, Europë e më gjerë. Në vend, vetëm në javën e fundit janë regjistruar më shumë se 2 000 infektime të reja, me shifra në rritje që po kapin rekorde të harruara prej disa muajsh.