“Covid-2” për ngjarjen: 65-vjeçari me probleme psikologjike, nuk përmendet siguria e pacientëve

Pas ngjarjes së rëndë dhe të përsëritur në spitalin Covid 2, reagojnë mjekët e këtij shërbimi. Me një informacion të cunguar, duke lexuar vetëm deklaratën e shkruar me dorë, përfaqësuesja e mjekëve tha se 65-vjeçari që u hodh nga spitali një ditë pas shtrimit, kishte dhe probleme psikologjike