COVID dhe ekonomia, nga kufizimet pritet rënie me 7.5-9%

Si çdo të martë gazetari Angelo Haruni, hyn në detaje për disa nga temat e ekonomisë. Gjendja e pandemisë po vendos në provë të vështirë jo vetëm sektorin e shëndetësisë, por edhe atë të ekonomisë, midis frikës për një mbyllje të dytë, dhe zgjidhjet që opozita kërkon t’i japë rimëkëmbjes së vendit.