Covid dhe virozat e stinës, shqetësimet te fëmijët dhe këshillat e mjekëve

Publikuar më: 5/7/2022, ora 19:52

Covid dhe virozat e stinës, shqetësimet te fëmijët dhe këshillat e mjekëve

Publikuar më: 5/7/2022, ora 19:52

Mjekja Sonila Brati ishte e ftuar në Dita Jonë për të folur rreth situatës së fundit të krijuar në vendin tonë pas rritjes së infektimeve me Covid, ku një pjesë e tyre janë fëmijë.

Covid dhe virozat e stinës, shqetësimet te fëmijët dhe këshillat e mjekëve

Publikuar më: 5/7/2022, ora 19:52

Mjekja Sonila Brati ishte e ftuar në Dita Jonë për të folur rreth situatës së fundit të krijuar në vendin tonë pas rritjes së infektimeve me Covid, ku një pjesë e tyre janë fëmijë.