Covid i zgjatur: Vuajnë 15% e personave që e kanë kaluar rëndë sëmundjen

Covid-19 jo vetëm po shton të prekurit dhe riinfektimet, por po lë pasoja edhe tek të shëruarit. Mjekët konstatojnë se një pjesë e pacientëve që e kanë kaluar rëndë sëmundjen janë kthyer në spital për t’u trajtuar nga problemet që u ka lënë Covidi. Rastet post-Covid trajtohen në spitalin “Shefqet Ndroqi”.