“Covid nuk ka mbaruar”, mjekët: Vaksinohuni, vjeshta mund të prishë qetësinë e krijuar

Publikuar më: 2/6/2022, ora 20:21

“Covid nuk ka mbaruar”, mjekët: Vaksinohuni, vjeshta mund të prishë qetësinë e krijuar

Publikuar më: 2/6/2022, ora 20:21

Për shumë qytetarë duket se pandemia, por koronavirusi vijon të infektojë në nivele të ngjashme me vitin e shkuar apo 2020-n. Prej 1 majit Shqipëria është zyrtarisht “Covid-free” dhe mjekët kërkojnë nga qytetarët të tregojnë kujdes e vaksinohen, pasi ardhja e vjeshtës mund të prishë qetësin e krijuar nga rënia e infektimeve.

“Covid nuk ka mbaruar”, mjekët: Vaksinohuni, vjeshta mund të prishë qetësinë e krijuar

Publikuar më: 2/6/2022, ora 20:21

Për shumë qytetarë duket se pandemia, por koronavirusi vijon të infektojë në nivele të ngjashme me vitin e shkuar apo 2020-n. Prej 1 majit Shqipëria është zyrtarisht “Covid-free” dhe mjekët kërkojnë nga qytetarët të tregojnë kujdes e vaksinohen, pasi ardhja e vjeshtës mund të prishë qetësin e krijuar nga rënia e infektimeve.