Covidi i gjatë, 10% e të infektuarve kanë shqetësime, zgjasin deri një vit

Publikuar më: 23/6/2022, ora 16:43

Covidi i gjatë, 10% e të infektuarve kanë shqetësime, zgjasin deri një vit

Publikuar më: 23/6/2022, ora 16:43

10% e personave që kanë kaluar koronavirusin tashmë po vuajnë nga pasojat e Covidit të gjatë. Lodhje e vazhdueshme, dhimbje koke, dobësim memorie dhe vështirësi në frymëmarrje janë ankesat më të shpeshta te këta persona.

Covidi i gjatë, 10% e të infektuarve kanë shqetësime, zgjasin deri një vit

Publikuar më: 23/6/2022, ora 16:43

10% e personave që kanë kaluar koronavirusin tashmë po vuajnë nga pasojat e Covidit të gjatë. Lodhje e vazhdueshme, dhimbje koke, dobësim memorie dhe vështirësi në frymëmarrje janë ankesat më të shpeshta te këta persona.