Covidi rriti infarktet, pas pandemisë më shumë pacientë me probleme kardiovaskulare

Publikuar më: 18/3/2023, ora 16:33

Covidi rriti infarktet, pas pandemisë më shumë pacientë me probleme kardiovaskulare

Publikuar më: 18/3/2023, ora 16:33

Pandemia e koronavirusit ka rritur numrin e pacientëve me probleme të zemrës. Mjekët kardiologë konstatojnë rritje të infarkteve tek individët që kanë kaluar Covidin. Trompozat dhe embolitë pas sëmundjes janë shkaku kryesor i infarkteve tek këta persona. Zemra nuk po kursen as të rinjtë.

Covidi rriti infarktet, pas pandemisë më shumë pacientë me probleme kardiovaskulare

Publikuar më: 18/3/2023, ora 16:33

Pandemia e koronavirusit ka rritur numrin e pacientëve me probleme të zemrës. Mjekët kardiologë konstatojnë rritje të infarkteve tek individët që kanë kaluar Covidin. Trompozat dhe embolitë pas sëmundjes janë shkaku kryesor i infarkteve tek këta persona. Zemra nuk po kursen as të rinjtë.