“Crossfest Tirana”, sportistë nga palestra të ndryshme marrin pjesë në sfidën fizike

Publikuar më: 20/5/2022, ora 08:46

“Crossfest Tirana”, sportistë nga palestra të ndryshme marrin pjesë në sfidën fizike

Publikuar më: 20/5/2022, ora 08:46

Në datat 28 dhe 29 maj do të zhvillohet aktiviteti "Crossfest Tirana". Pjesëmarrës nga palestra të ndryshme të vendit, në ekipe të përbërë nga 3 sportistë, do të demostrojnë rezitencën dhe forcën, në disiplinën e Crossfit. Ish-sportisti dhe peshëngritësi Ervis Tabaku dhe pjesëtarja tjetër e ekipit të tij Blerina Bardhi sjellin më shumë detaje për këtë aktivitet.

“Crossfest Tirana”, sportistë nga palestra të ndryshme marrin pjesë në sfidën fizike

Publikuar më: 20/5/2022, ora 08:46

Në datat 28 dhe 29 maj do të zhvillohet aktiviteti "Crossfest Tirana". Pjesëmarrës nga palestra të ndryshme të vendit, në ekipe të përbërë nga 3 sportistë, do të demostrojnë rezitencën dhe forcën, në disiplinën e Crossfit. Ish-sportisti dhe peshëngritësi Ervis Tabaku dhe pjesëtarja tjetër e ekipit të tij Blerina Bardhi sjellin më shumë detaje për këtë aktivitet.