Çrregullimet e shëndetit mendor, dyfishohen rastet, të rinjtë mosha më e stresuar

Publikuar më: 11/5/2022, ora 16:24

Çrregullimet e shëndetit mendor, dyfishohen rastet, të rinjtë mosha më e stresuar

Publikuar më: 11/5/2022, ora 16:24

Dyfishohen problemet e shëndetit mendor në popullatën shqiptare . Pas 2 viteve pandemi, mjekët po përballen më fluks të shtuar pacientësh që vuajnë kryesisht nga stresi dhe ankthi.

Çrregullimet e shëndetit mendor, dyfishohen rastet, të rinjtë mosha më e stresuar

Publikuar më: 11/5/2022, ora 16:24

Dyfishohen problemet e shëndetit mendor në popullatën shqiptare . Pas 2 viteve pandemi, mjekët po përballen më fluks të shtuar pacientësh që vuajnë kryesisht nga stresi dhe ankthi.