Çudirat e opozitës nga ndarja te bashkimi dhe kufiri parti-shtet te PS

Publikuar më: 8/9/2023, ora 19:52

Çudirat e opozitës nga ndarja te bashkimi dhe kufiri parti-shtet te PS

Publikuar më: 8/9/2023, ora 19:52

I ftuar në studion e “Ditari” në A2 CNN, analisti Ben Andoni.

Çudirat e opozitës nga ndarja te bashkimi dhe kufiri parti-shtet te PS

Publikuar më: 8/9/2023, ora 19:52

I ftuar në studion e “Ditari” në A2 CNN, analisti Ben Andoni.