Cunami pandemik në SHBA, raportohen 1 milion raste me Covid në 24 orë

Publikuar më: 4/1/2022, ora 11:00

Cunami pandemik në SHBA, raportohen 1 milion raste me Covid në 24 orë

Publikuar më: 4/1/2022, ora 11:00

Një cunami pandemik ka prekur Shtetet e Bashkuara të Amerikës. 1 milionë raste të reja janë raportuar në 24 orë dhe kjo vjen si pasojë e përhapjes së lartë të variantit Omicron.

Cunami pandemik në SHBA, raportohen 1 milion raste me Covid në 24 orë

Publikuar më: 4/1/2022, ora 11:00

Një cunami pandemik ka prekur Shtetet e Bashkuara të Amerikës. 1 milionë raste të reja janë raportuar në 24 orë dhe kjo vjen si pasojë e përhapjes së lartë të variantit Omicron.