Dade thumbon Ramën: Bashkëqeverisja si organizatat e rinisë në kohën e Enverit

Publikuar më: 2/12/2021, ora 22:08

Dade thumbon Ramën: Bashkëqeverisja si organizatat e rinisë në kohën e Enverit

Publikuar më: 2/12/2021, ora 22:08

Platformën e bashkëqeverisjes, të konsideruar nga Rama se zgjidh 90% të problemeve të qytetarëve, ish-ministrja e Jashtme Arta Dade e quan populizëm. Ajo e krahasoi këtë me kohën e diktatorit Enver Hoxha ku jepej llogari para popullit dhe nuk kishte zgjedhje.

Dade thumbon Ramën: Bashkëqeverisja si organizatat e rinisë në kohën e Enverit

Publikuar më: 2/12/2021, ora 22:08

Platformën e bashkëqeverisjes, të konsideruar nga Rama se zgjidh 90% të problemeve të qytetarëve, ish-ministrja e Jashtme Arta Dade e quan populizëm. Ajo e krahasoi këtë me kohën e diktatorit Enver Hoxha ku jepej llogari para popullit dhe nuk kishte zgjedhje.