Dajçi pas 40 ditësh nën ujë, Fermeri: nëse s’ndihmohemi, do ikim nga ky vend

Pas më shumë se 40 ditësh, uji tashmë ka filluar të tërhiqet nga tokat e pushtuara në zonën e Dajçit në Shkodër. Fermerët kanë mundur të shkojnë në këmbë në tokat e tyre, ku bashkë me të mbjellat ka shkuar dëm investimi dhe e ardhmja e tyre.