“Dajti” / Gjonaj-Lleshaj: Vendim kriminal dhe aferë korruptive – A2

“Dajti” / Gjonaj-Lleshaj: Vendim kriminal dhe aferë korruptive

Dy ministrat Etilda Gjonaj e Lleshaj, e cilësojnë korruptiv dhe atentat ndaj drejtësisë vendimin e gjykatës që shpëtoi nga burgu përjetë Dritan Dajtin, vrasësin e 4 policëve. Ministrja e Drejtësisë Etilda Gjonaj kërkon ndërhyrjen e Këshillit të lartë Gjyqësor, ndërsa Ministri i Brendshëm Lleshaj theksoi se gjyqtarët e këtij vendimi e kanë vendin prapa hekurave.