“Dajti”, Rama sulmon gjykatësit: Të ligj dhe të korruptuar – A2

“Dajti”, Rama sulmon gjykatësit: Të ligj dhe të korruptuar

Kanë kaluar 5 ditë që kur gjykata e Apelit e Krimeve të Rënda dha vendimin për 25 vite burg për Dritan Dajtin. Për herë të parë, një person që ka ekzekutuar policët në detyrë, arriti t’i shpëtojë burgimit të përjetshëm. Sot, gjatë një takimi në Rrëshen reagoi për herë të parë edhe Kryeministri Edi Rama. Shefi i qeverisë i quajti gjykatësit që dhanë vendimin, njerëz të ligj e të korruptuar, por që sipas tij nuk do t’i shpëtojnë drejtësisë së reformuar.