Dalin degët fituese. Maturantët të prirur drejt ekonomisë, mjekësisë, inxhinierisë dhe IT

Përditësuar më: 31/8/2021, ora 16:10

Dalin degët fituese. Maturantët të prirur drejt ekonomisë, mjekësisë, inxhinierisë dhe IT

Përditësuar më: 31/8/2021, ora 16:10

Universitetet kanë përfunduar përzgjedhjen e maturantëve sipas kritereve dhe për të gjithë aplikuesit, kanë dalë degët fituese.