Dalja e tezës së Gjuhës shqipe dhe Letërsisë, reagojnë autoritetet arsimore

30 minuta para nisjes së provimit të Gjuhës shqipe dhe Letërsisë, teza e provimit ka dalë. Denoncimin e bëri Ndriçim Mehmeti, përfaqësuesi i Partisë Demokratike për Arsimin, që postoi fotot në Facebook.