Darka e Dubait, Çupi: Jemi vendi më i varfër në Europë, qeveria darkon në restorantet më të shtrenjta të botës

Vetëm dy ditë më parë, nga Dubai, u panë pamje ku anëtarë të qeverisë, këshilltarë, por dhe biznesmenë të njohur të vendit tonë konsumonin një darkë, e cila është bërë objekt bisede dhe analizash, jo për faktin se po konsumohej një vakt në një restorant të shtrenjtë, por për qëllimin e kësaj vizite dhe pjesëmarrësve në këtë udhëtim.