DASH i përgjigjet Serbisë: Kosova shtet sovran, vendos vetë aplikimin në Këshillin e Europës

Publikuar më: 13/5/2022, ora 16:00

DASH i përgjigjet Serbisë: Kosova shtet sovran, vendos vetë aplikimin në Këshillin e Europës

Publikuar më: 13/5/2022, ora 16:00

“Kosova dhe Serbia janë shtete sovrane, të cilat kanë të drejtë të zgjedhin vetë prioritetet e tyre për politikë të jashtme”. Kjo është përgjigja që Departamenti amerikan i Shtetit i jep Zërit të Amerikës në gjuhën serbe lidhur me kërkesën e Kosovën për anëtarësim në Këshillin e Europës.

DASH i përgjigjet Serbisë: Kosova shtet sovran, vendos vetë aplikimin në Këshillin e Europës

Publikuar më: 13/5/2022, ora 16:00

“Kosova dhe Serbia janë shtete sovrane, të cilat kanë të drejtë të zgjedhin vetë prioritetet e tyre për politikë të jashtme”. Kjo është përgjigja që Departamenti amerikan i Shtetit i jep Zërit të Amerikës në gjuhën serbe lidhur me kërkesën e Kosovën për anëtarësim në Këshillin e Europës.