“Dashnorët poshtë Danubit”, një libër mbi forcën e dashurisë dhe urrejtjes

“Dashnorët poshtë Danubit” është titulli i romanit të parë në gjuhën shqipe nga shkrimtari argjentinas, Federico Andahazi. Një histori mes çiftesh, e vendosur në sfondin e persekutimit nazist ndaj hebrenjve. A ka arsye më të forta se dashuria dhe urrejtja? Kjo është një pyetje qe merr përgjigje në këtë libër. Botuesja Vasilika Tafa ishte e ftuar në Dita Jonë.