Dasho: Hetim i përciptë dhe i papërgjegjshëm nga Komiteti i Ekspertëve për 2 vdekjet pas vaksinës

Një hetim të përciptë të Komitetit të Ekspertëve e quan mjeku Erion Dasho, hetimin në lidhje me 2 rastet e vdekjeve të shkaktuara pas marrjes së vaksinës kineze në vendin tonë. I ftuar në Ditari në A2 CNN, ai tha se Komiteti i Ekspertëve e ka humbur besueshmërinë. Sipas Dasho ka mungesë certifikimi nga organizata të besueshme si EMA dhe FDA për vaksinën kineze.