Daton nga koha e Justinianit, lihet në harresë bazilika e Shën Mëhillit në Durrës

Publikuar më: 29/6/2022, ora 18:00

Daton nga koha e Justinianit, lihet në harresë bazilika e Shën Mëhillit në Durrës

Publikuar më: 29/6/2022, ora 18:00

Me mozaikun më të madh të zbuluar në vend prej 54 metër katrorë, bazilika e Shën Mëhillit në Arapaj të Durrësit është lënë në harresë dhe është thuajse e pavizitueshme nga të interesuarit. Gjatë vëzhgimit tonë, atë që duhej ta bënte një ciceron për një objekt me kaq vlera arkeologjike, e bën falas një banore e zonës.

Daton nga koha e Justinianit, lihet në harresë bazilika e Shën Mëhillit në Durrës

Publikuar më: 29/6/2022, ora 18:00

Me mozaikun më të madh të zbuluar në vend prej 54 metër katrorë, bazilika e Shën Mëhillit në Arapaj të Durrësit është lënë në harresë dhe është thuajse e pavizitueshme nga të interesuarit. Gjatë vëzhgimit tonë, atë që duhej ta bënte një ciceron për një objekt me kaq vlera arkeologjike, e bën falas një banore e zonës.