Davos dhe shqiptarët

Publikuar më: 28/1/2023, ora 16:21

Davos dhe shqiptarët

Publikuar më: 28/1/2023, ora 16:21

Angelo Haruni na përcjell në lokalitetin zviceran të njohur për samitin ku mblidhen të pushtetshmit e botës, por edhe një vend ku nuk mungon komuniteti shqiptar.