DEA amerikane dhe SPAK zbulojnë 400 thasët me pleh kimik e kokainë në Fier, detaje nga operacioni

Publikuar më: 24/11/2022, ora 23:40

DEA amerikane dhe SPAK zbulojnë 400 thasët me pleh kimik e kokainë në Fier, detaje nga operacioni

Publikuar më: 24/11/2022, ora 23:40

Një laborator droge është zbuluar pasditen e së enjtes në zonën e Frakullit në Fier, e cili dyshohet se përpunonte lëndë narkotike të llojit kokainë, e cila dyshohet se ka ardhur nga Kolumbia. Operacioni është organizuar nga DEA amerikane në bashkëpunim me SPAK dhe policinë malazeze. Dyshohet 400 kg pleh kimik kanë ardhur nga Mali i Zi në Shqipëri e përzier me kokainë. Deri tani, janë arrestuar 15 persona, 4 prej tyre në kryeqytet, të cilët mbaheshin në vëzhgim pasi kishin dalë në përgjime. Gazetarja e A2 CNN Jerola Ziaj sjell detaje nga Frakulli i Fierit.

DEA amerikane dhe SPAK zbulojnë 400 thasët me pleh kimik e kokainë në Fier, detaje nga operacioni

Publikuar më: 24/11/2022, ora 23:40

Një laborator droge është zbuluar pasditen e së enjtes në zonën e Frakullit në Fier, e cili dyshohet se përpunonte lëndë narkotike të llojit kokainë, e cila dyshohet se ka ardhur nga Kolumbia. Operacioni është organizuar nga DEA amerikane në bashkëpunim me SPAK dhe policinë malazeze. Dyshohet 400 kg pleh kimik kanë ardhur nga Mali i Zi në Shqipëri e përzier me kokainë. Deri tani, janë arrestuar 15 persona, 4 prej tyre në kryeqytet, të cilët mbaheshin në vëzhgim pasi kishin dalë në përgjime. Gazetarja e A2 CNN Jerola Ziaj sjell detaje nga Frakulli i Fierit.