Debat në komisionin e sigurisë, PD: Malli u hoq, avioni i Vermoshit dy ditë që fluturonte mbi Shqipëri

Komisioni i Sigurisë është përfshirë në debate sa i takon avionit të rënë në Malësinë e Madhe. Me ministrin e Brendshëm përballë, demokratët pohuan se mjeti kishte disa ditë që fluturonte në hapësirën ajrore të veriut të Shqipërisë. Por ministri dhe deputetët e tjerë të mazhorancës u përpoqën të shmangnin çështjen.