Debat nga Alba Alishani – 29/11/2022

Publikuar më: 29/11/2022, ora 21:07

Debat nga Alba Alishani – 29/11/2022

Publikuar më: 29/11/2022, ora 21:07

Emërimi i kreut të ri të SPAK është një hallkë e rëndësishme të reformës në Drejtësi. Nga ana tjetër mesazhet e ambasadores amerikane Yuri Kim për transparencë në garën që sheh përballë Altin Dumanin, Ervin Kondilin dhe Adnan Xholin, hedhin dyshime mbi këtë proces.

Debat nga Alba Alishani – 29/11/2022

Publikuar më: 29/11/2022, ora 21:07

Emërimi i kreut të ri të SPAK është një hallkë e rëndësishme të reformës në Drejtësi. Nga ana tjetër mesazhet e ambasadores amerikane Yuri Kim për transparencë në garën që sheh përballë Altin Dumanin, Ervin Kondilin dhe Adnan Xholin, hedhin dyshime mbi këtë proces.