“Debat”, Peka: S’ka zgjedhje lokale para të përgjithshmeve. Shameti: Kjo qeveri deri në 2021-shin

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i dha sot mandatin e deputetit edhe pesë kandidatëve të tjerë nga listat e PD-së dhe LSI-së. Vendet e lëna bosh pas djegies së mandateve nga këto dy parti, po plotësohen nga kandidatët e këtyre forcave politike, që pavarësisht vendimit politik, kanë vendosur të futen në Parlament.