Debate e fyerje për Portin e Durrësit, Komisioni jep pëlqimin vetëm me votat e socialistëve

Publikuar më: 15/11/2022, ora 16:44

Debate e fyerje për Portin e Durrësit, Komisioni jep pëlqimin vetëm me votat e socialistëve

Publikuar më: 15/11/2022, ora 16:44

Pas pesë orë mbledhje, Komisioni për Ekonominë dhe Financat dha pëlqimin për lidhjen e marrëveshjes mes Qeverisë së Shqipërisë dhe grupit të kompanive për ndërtimin e Portit e ri të Durrësit. Projekti i investimit strategjik “Marina & Jahtet e Durrësit” përplasi deri në fyerje e largim nga salla qeverinë me opozitën.

Debate e fyerje për Portin e Durrësit, Komisioni jep pëlqimin vetëm me votat e socialistëve

Publikuar më: 15/11/2022, ora 16:44

Pas pesë orë mbledhje, Komisioni për Ekonominë dhe Financat dha pëlqimin për lidhjen e marrëveshjes mes Qeverisë së Shqipërisë dhe grupit të kompanive për ndërtimin e Portit e ri të Durrësit. Projekti i investimit strategjik “Marina & Jahtet e Durrësit” përplasi deri në fyerje e largim nga salla qeverinë me opozitën.