Debate në “A2 Business” për programin e PD për krijimin e vendeve të punës

Publikuar më: 10/3/2021, ora 21:57

Debate në “A2 Business” për programin e PD për krijimin e vendeve të punës

Publikuar më: 10/3/2021, ora 21:57

Është shoqëruar me debate, diskutimi në studion e A2 Business në lidhje me premtimin e Partisë Demokratike për krijimin e 110 mijë vendeve të punës mes hartuesit të programit të PD-së për punësimin Kastriot Sulka, përfaqësuesit të biznesit Petrit Ago, ekspertes së ekonomisë Zana Guxholli dhe ish- zv.ministrit të Financave Elton Haxhi.

Debate në “A2 Business” për programin e PD për krijimin e vendeve të punës

Publikuar më: 10/3/2021, ora 21:57

Është shoqëruar me debate, diskutimi në studion e A2 Business në lidhje me premtimin e Partisë Demokratike për krijimin e 110 mijë vendeve të punës mes hartuesit të programit të PD-së për punësimin Kastriot Sulka, përfaqësuesit të biznesit Petrit Ago, ekspertes së ekonomisë Zana Guxholli dhe ish- zv.ministrit të Financave Elton Haxhi.