Debate në Komisionin e Arsimit, Kushi shpjegon masat, opozita e akuzoi për dështim në pandemi

Mësimi në pandemi dhe masat e marra nga Ministria e Arsimit ishin temë e debateve në Komisionin e Edukimit. Gjatë seancës dëgjimore me ministren Evis Kushi, opozita e cilësoi dështim mësimin online.