Debate në Komisionin e Shëndetësisë, Vokshi e Manastirliu përplasen për rimbursimin e mësuesve me Covid

Publikuar më: 1/11/2021, ora 16:46

Debate në Komisionin e Shëndetësisë, Vokshi e Manastirliu përplasen për rimbursimin e mësuesve me Covid

Publikuar më: 1/11/2021, ora 16:46

Seanca dëgjimore e ministres Manastirliu në komisionin e Shëndetësisë përfundoi në debate të ashpra mes saj dhe kryetares së komisonit Albana Vokshi. Situata u qetësua vetëm në fund të mbledhjes kur deputetët socialistë kërcënuan me braktisjen e mbledhjes.

Debate në Komisionin e Shëndetësisë, Vokshi e Manastirliu përplasen për rimbursimin e mësuesve me Covid

Publikuar më: 1/11/2021, ora 16:46

Seanca dëgjimore e ministres Manastirliu në komisionin e Shëndetësisë përfundoi në debate të ashpra mes saj dhe kryetares së komisonit Albana Vokshi. Situata u qetësua vetëm në fund të mbledhjes kur deputetët socialistë kërcënuan me braktisjen e mbledhjes.