Debate në Kuvend për Reformën Zgjedhore

Diskutimi tjetër politik i momentit, Reforma Zgjedhore, ishte pjesë e debateve në Kuvend. Rudina Hajdari i bëri thirrje opozitës jashtëparlamentare të mos e braktisë tryezën e diskutimeve, ndërkohë që sipas saj, për sistemin janë futur në lojë dhe amerikanët.